Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Egyéb Oldalak képes leírás - Kés.tlap.hu
részletek »

Egyéb Oldalak - Kés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kes.tlap.hu » Egyéb Oldalak
Keresés
Találatok száma - 21 db
Reintex webáruház

Reintex webáruház

A cég által forgalmazott termékek nagy keresletnek örvendenek. Mint köztudott, a katonai ruházati termékek erős igénybevételre tervezettek és komoly minőségvizsgálati ellenőrzések mellett gyártottak. Ezek a termékek keresettek, mint munkaruhák, de igen népszerűek a fegyveres testületek, vadászok, horgászok, vagyonőrök, természetjárók és a szabadban foglalatoskodók között. Egyik jelentős tevékenységünk a katonai feleslegek forgalmazása. A készletek gyakori forgása miatt, és a beszerzések esetleges jellegéből adódóan ezek nehezen bemutatható termékek. Ha részletesebb információra van szüksége, keresse az akciók újdonságok, vagy börze oldalunkat. A webáruházban több típusó kést is forgalmaznak. Többnyire katonai késeket.

Victorynox webáruház

Victorynox webáruház

Cégünk 1989-ben elsőként importálta és ismertette meg a magyar vásárlóközönséggel a Victorinox termékeit. Cégünk filozófiája ,hogy a Victorinox teljes áruskáláját bemutassa,megszerettesse és kínálja Kedves Vásárlóinak,mely termékek egytől-egyik kiváló minőséget,utánozhatatlan praktikusságot,design-t és hihetetlenül kedvező ár.érték arányt képviselnek. Aki egyszer egy Victorinox zsebkés tulajdonosa lesz,érezni fogja,hogy a Victorinox termékei ugyanolyan nélkülözhetetlenek a mindennapokhoz mint a például egy karóra,melyet mindig magunknál tartunk.A Victorinox elegáns kivitelű,egyedi tervezésű,kifinomult design-nal megmunkált zsebkései és más termékei hasznos társakká váltak emberek millióinak számára szerte a világon.

Acélfullánk

Acélfullánk

Számtalan bizonytalan információval szembesül szinte mindenki, aki elkezdi az ismerkedést a kések világával. Ezeknek a bizonytalan információknak jelentős része az acélokra vonatkozik. Nyilván a teljesség igényével ezeket a bizonytalanságokat egy ekkora adatmennyiséggel rendelkező tudomány esetén képtelenség lenne eloszlatni egyetlen cikk terjedelmén belül. Még akkor is, ha a kések szempontjából bennünket érintő rész csupán egy parányi szeletkéje ennek a tudománynak. Ezért ennek az írásnak a célja sem több, mint megadni az első lépéseket a további tanuláshoz.

Késpláza

Késpláza

Minőségi és jól használható kések jellemzik kínálatunkat. A legkülönfélébb vágóeszközök - kések, bicskák, konyakések, japán kések, multiszerszámok, stb. - közül válogathatsz, lehetőség van egyedi kés tervezésére is. A termék választék változik, ezért érdemes rendszeresen ellátogatni hozzánk. Főleg világcégek termékeit találod meg nálunk. Ha keresel egy kés típust, de nem találod a közvetlen kínálatunkban, az nem jelenti azt, hogy nem tudjuk beszerezni. Vedd fel velünk a kapcsolatot, és mi megpróbáljuk felkutatni azt

Bartusvhek Zoltán - Budapest

Bartusvhek Zoltán - Budapest

Engedje meg, hogy vállalkozásunk szolgáltatásait ajánljam Önnek. A hazai szakmában már több évtizede végzünk kiemelkedő nyomdaipari gépkés élezést, szerszám- és háztartási eszközök élezési tevékenységeit.

Csigi Zoltán kés élezés

Csigi Zoltán kés élezés

Érettségi,és egy másik szakma elsajátitása után Apai örökség révén cseppentem a késes-müköszörűs szakmába. Nyugdíjba vonulása - 1983 - óta vagyok "maszek", most egyéni vállakozó. 1986-tól feleségem is velem dolgozik. Tevékenységünk: kések, ollók, húsdarálókések, metszőollók, korcsolya élezése, javitása. Készitünk háztartási, hentes, cipész, különböző bőrös szakmák késeit. Zsebkéseket, vadászkéseket. Háztartási, szabó, manikűr ollókat.Pedikür szerszámokat. Lehetőségeinken belül egyedi igényeket is teljesitünk.

Ambrus Aladár késélező

Ambrus Aladár késélező

Egy éles szerszámmal nemcsak gyorsabb, könnyebb de egy jólvágó bicskával a szalonnázás is jobban esik. Kések ollók, húsdarálók késeinek élezése a legmagasabb szinten. Szeretné, hogy kései borotvaélesek legyenek? Ha mi megélezzük garantáltan borotválkozhat velük, természetesen ha megfelelően jó az él anyaga és jól van hőkezelve. Az élszög kialakításánál azt is figyelembe vesszük, hogy jellemzően milyen anyag vágására használják az adott szerszámot. Ezáltal az élettartama és éltartása hosszabb a késeknek. Otthoni élezéshez tanácsokat vagy élező köveket is adunk.

Helmrich Zoltán késélezés

Helmrich Zoltán késélezés

Helmrich Zoltán vagyok. Pécsett születtem 1967-ben. A késes szakmát édesapámtól tanultam, aki 1959-ben a pécsi Bruhács cégtől szabadult fel késes-köszörűsként. Ezt követően a pécsi Kesztyűgyárban dolgozott. Ollók, kések, szerszámok élezésével, javításával foglakozott. 1980-ban nyitotta meg saját üzletét, ahol néhány év múlva már én is dolgoztam. Kések, ollók és egyéb vágóeszközök élezésével és gyártásával foglalkozom a mai napig. Megrendelésre sok egyedi vadászkést is készítettem, ami a világ számos országába eljutott. Büszke vagyok rá, hogy egy ilyen, kevesek által művelt különleges mesterségem van!

Tűzzelvassal Fesztivál

Tűzzelvassal Fesztivál

A rendezvényen kizárólag meghívásos alapon, magyar késes, kovács és fegyverműves mesterek vehetnek részt. A 2005. évi rendezvényen és az azt követő nyár folyamán egyesületünk érmeütéssel 194.103.- forintot gyűjtött össze a Temes megyében hatalmas pusztítást végzett árvíz károsultjainak javára, amit a romániai Reconstructio2005 Egyesület gyermekétkeztetésre és szállítási költségekre fordított.

Hirdetés
Minden, ami fegyver

Minden, ami fegyver

A gyarmatbirodalmak megteremtésének időszakában az angolok, franciák, németek, hollandok szintén alkalmazták az eszközt a dzsungelekben való haladásra. Emellett használták a dél-kelet ázsiai régió hasonló rendeltetéssel.

Svájci Tiszti Kés

Svájci Tiszti Kés

A Svájci Tiszti Kés legnagyobb csodája, hogy minden eleme szinte 100%-os tökéletességgel működik. Én ezért szeretem. Igazi kincs a markolatba rejtett egy csipesz, amely elsőrangú kullancs kiszedésre.

Sheffield kések

Sheffield kések

A J. Adams Ltd egy 6 generáció óta késkészítéssel foglalkozó családi vállalkozás Sheffield városában. Ez a cég egyben az anyavállalata két, régi alapítású késgyárnak is. Az egyik az F.E ∓.R.Hopkinson Ltd, (1944 június 14-én alapították) és a másik pedig a John Nowill ∓ons Ltd, mely nevét 1700 április 27-én kapta a Hallamshire késes cégtől. Tehát a Sheffield kések elnevezés a város nevéből jön.

Papp László

Papp László

Papp László vagyok A DIXON késgyártó Betéti Társaság tulajdonosa. A BT-t 1994-ben alapítottuk, ezt megelőzően 1980-óta édesapám egyéni vállalkozóként tevékenykedett. Kezdetben kizárólag konyhai és ipari késeket gyártottunk. A termékskálánk fokozatosan bővült a tradicionális és modern zsebkésekkel, illetve vadászkésekkel, vadászbicskákkal. Ezek tervezésénél figyelembe vettük a funkció és forma egységét, illetve a vadászok és felhasználók egyedi igényeit is. Különös figyelmet fordítunk a "V" él kiképzésére, hogy az tartós és könnyen fenhető legyen.

Túra és szabadidő kések és tőrök II.

Túra és szabadidő kések és tőrök II.

Pengehosszuk általában 15 és 25 cm között van és egyaránt alkalmasak finomabb vágásokra vagy fa faragásra. Használhatóak, kempingezésnél, túrázásnál, horgászatnál és megtalálhatjuk a speciálisan vadászathoz kifejlesztett modelleket is.

 Egy kés születése

Egy kés születése

Vita nincs: kés buzi vagyok, már régóta. Órákat el tudom nézegetni őket. Melóhelyen már csináltam párat. Készült már sima konyhai kés, vadász/nyúzó kés, dísztőr, sőt legutóbb sikerült szereznem egy nagyon rozsdás (szerintem II. világháborús) szuronyt, azt pofoztam helyre. Régebben láttam egy filmet (Veszett vad), amiben egy túlélő tőr játszotta főszerepet és akkor eldöntöttem: azt bizony megpróbálnom lekoppintani! Elkészült. Hogy milyen lett? Döntse el mindenki maga!

Élszalagos kések kézi élezése

Élszalagos kések kézi élezése

Felszerelésünk fontos részét képezik a különféle szerszámok, munkaeszközök. Ezek közül sok az éllel rendelkező szerszám, amelyek munkavégző képességét döntően meghatározza élük aktuális állapota. Ezért már a szerszám kiválasztásánál célszerű figyelembe venni, hogy kint terepen is képesek leszünk-e annak rendbehozatalára, élezésére, és ezzel munkavégző képességének folyamatos fenntartására.

Késes kalandozások korszakokban és kontinenseken

Késes kalandozások korszakokban és kontinenseken

Néhány évvel ezelőtt valamelyik angolszász fórumon futottam bele Tapio Wirkkala puukkójába, és amennyire tudtam, rögtön utána is olvastam: szeretem az ilyen érdekesebb darabok történetét megismerni. Annyira ugyan nem lettem rabja, hogy le is vadásszak egyet, de mindenképpen eredeti és szép késnek tartom. Aztán valamikor egyszercsak kijött a Cold Steeltől a Sisu, majd még a Finn Bear is, én meg csak néztem, hogy mi van? Merthogy Lynn Thompson bizony szót sem ejt a tervezőről, sőt, csúsztat - nem is kicsit.

Tuti menü