Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kés linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Egy - Grube [5. oldal]
részletek »

Kés képes leírás: Egy - Grube [5. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: kes.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 90 db
Egy tuti sorozat

Egy tuti sorozat

Christian Troy, a nagymenő miami plasztikai sebész, sikeres praxist tart fenn legjobb barátjával, Sean McNamarával. Azonban míg Christian igényeit kielégíti a pénz és a csajozás, addig, a menő image kialakításáért Sean nagy árat fizetett: eltávolodott feleségétől és gyerekeitől. Ryan Murphy éles helyzetekkel teli orvosi drámája bemutatja a plasztikai sebészet sötét oldalát, a fájdalmas, olykor erőszakos harcot, amelyet az emberek megszépülésükért vívnak.

Kés/alatt III.

Kés/alatt III.

Rozi a héten nem a rosszmájúsága, csak néhány kéretlen influenzavírus miatt dőlt ágynak. Miután múlt hét óta a napra lehet nézni, de rá nem, a plasztikai sebészet került érdeklődésének homlokterébe, no meg a házimozi. A Kés/alatt jött, látott és győzött - a kábeltelevíziózás egyik kultszériájává nőtte ki magát, mely remek szereplőgárdája mellett elsősorban merész témaválasztásának és a provokatív fogalmazásmódnak volt köszönhető.

1. évad

1. évad

Az idén Golden Globe Díjat nyerő Kés/alatt azon sorozatok (Maffiózók, Vészhelyzet, Sírhant művek) közé tartozik, melyekben a főszereplők szakmai és magánélete egyforma hangsúllyal és egymással összefonódva jelenik meg. Sean és Christian menő plasztikai sebészek Miamiban. Két eltérő ember, két eltérő felfogás, két eltérő élet. Sean talpig becsületes családapa htb. feleséggel, míg Christian kihasználja, hogy a plasztikai sebész varázsszavakra mindenhol megnyílnak az ajtók és a női ruhák cipzárai.

TV Sorozat

TV Sorozat

A januári Arany Glóbusz díjátadón számtalan "agyonsztárolt" széria ellenére a legjobb drámai televíziós sorozat kihirdetésekor nem egy jól bevált cím, hanem - mindenki nagy meglepetésére - a Kés/alatt neve hangzott el. Az eredetileg az FX Network-ön sugárzott műsornak már a második évadjával sikerült a szoborig jutnia úgy, hogy olyan nagyágyúkkal kellett megmérkőzni, mint az ABC vadiúj slágere, a Lost - Pokoli éden, a HBO kritikai sikert aratott westernje, a hamarosan nálunk is látható Deadwood, illetve az "öreg motoros" 24 és Maffiózók. Meglehet, a Kés/alatt népszerűségében nem vetekedhet ezen jól csengő favoritokkal, azonban egy valamiben képes felülkerekedni rajtuk: ez pedig az újdonság ereje, melyet a Külföldi Kritikusok Szövetsége láthatóan nagyra értékelt.

Burt Reynolds

Burt Reynolds

Pasik a kés alatt-Burt Reynolds Az 1970-es évek szívtipróját egykor még a világ legszebb férfijének is megválasztották - most inkább egy papírmaséra emlékeztet. A túlságosan felvarrt szemöldököknek és a tükörsimára turbózott bőrnek köszönhetően valódi rémmé vált - nem is csoda, hogy rászokott a fájdalomcsillapítókra.

Dukai Regina

Dukai Regina

Kés alá feküdt Dukai Regina. Az énekesnő és modell nem szépészeti beavatkozás miatt kereste fel a sztársebészt, dr. Krasznai Zsoltot, hanem egy ártalmatlan kis cisztát kellett eltávolítani a tarkójáról. Regina egy évvel ezelőtt fedezte fel először a csomót a nyakán.

Chuck Norris

Chuck Norris

K´PEK - Burce Lee egykori ellenfelét talán már meg sem ismerné: a hetvenes-nyolcvanas évek legismertebb akcióhőse, Chuck Norris kissé túlzásba esett a szépé - Tov´bbi kapcsol´d´ k´pek ´s vide´k k¨z¨l is v´logathatsz ugyanitt.

Megoperálják Polgár Krisztinát

Megoperálják Polgár Krisztinát

Megoperálják Polgár Krisztinát. Szerencsére nem plasztikai sebészhez fordult a szépség, hanem a manduláit veteti ki. Polgár Krisztina (Miss Earth Hungary) a garatmandulájától szenved hosszú évek óta: - Körülbelül hatéves korom óta vannak vele problémáim. Akkoriban azt mondták az orvosok, hogy még várjunk a műtéttel. Mára azonban tarthatatlanná vált a helyzet - mesélte a szépség, aki szomorúan vallotta be, hogy sajnos egész szervezete megsínyli az állandóan gyulladt mandulák jelenlétét.

Steiner Kristóf

Steiner Kristóf

Kristóf nem ítéli el azokat, akik plasztikai beavatkozással változtatnak a külsejükön. Szerinte nem ártanak ezzel senkinek, és amíg boldoggá teszi őket, miért ne tehetnék. - Az, hogy kés alá feküdjek a szépségért, nálam mindig változik, de bármi elképzelhető. Most nem javíttatnék semmit sem a külsőmön, mert nem érzem szükségét, de tizennyolc évesen úgy gondoltam amint megjelenik az első ráncom, rohanok a plasztikai sebészhez.

Hirdetés
Elszabott sztárok

Elszabott sztárok

Újra bebizonyosodott: következmények nélkül nem lehet visszaforgatni az idő kerekét. Vagy csak megpróbálkozni vele. Melanie Griffith (50): Évek óta arra költi pénze nagy részét, hogy örök fiatal maradjon Antonio Banderas oldalán. De ajkai, orra és a szeme alatti területek bőre öregedésével és az izmok ernyedésével együtt egyre jobban árulkodnak a sorozatos műtétekről

Takács is kés alatt

Takács is kés alatt

Pénteken Szűcs Lajos bokájából vettek ki csavart a tatai kórházban, ma pedig a Lombard Pápa másik kapusa, Takács Tamás is kés alá fekszik. Volt egy nagyon csúnya kéztörésem több, mint két évvel ezelőtt, és akkor fém lappal rögzítették a kezemben a szilánkosra törött csontokat, azokat távolítják majd el.

Katinka kés alatt

Katinka kés alatt

A Romantic együttes egykori énekesnője, Katinka szólóban is egyre sikeresebb. Önálló nagylemeze néhány napja jelent meg, de ő továbbra is elégedetlenkedik. Közel hatvan kilótól szabadult meg a diétának köszönhetően, ám a nagy súlycsökkenés nyomot hagyott a bőrén. Nem veszélytelen a beavatkozás, hiszen nemrégiben elvégeztek már egy hasonló műtétet az énekesnő testén, és az akkori orvosa azt ajánlotta, előbb várják meg, míg begyógyulnak a sebei. Katinka azonban türelmetlen, és egy másik sebész kése alá fekszik.

Már nem csak a sztárok luxusa a plasztikai műtét

Már nem csak a sztárok luxusa a plasztikai műtét

A kellemest a hasznossal A sztárok városa: Hollywood A plasztikai műtét korábban a gazdagok és híresek kiváltsága volt, hiszen egy kisebb vagyonba került egy új orr vagy egy teltebb száj. Manapság egyre több ember számára érhetők el.

Jennifer Aniston

Jennifer Aniston

A sokak által nagyon szexinek tartott színésznő nem elégedett külsejével, és sokadszorra is kés alá feküdt: ezúttal orra került sorra. A Jóbarátok című sorozattal befutott szexi sztár újra kés alá feküdt, mivel úgy gondolta, orra mérete annyira zavaró, hogy azon csak a plasztikai sebész segíthet.

A titokzatos kés

A titokzatos kés

A titokzatos kés (The Subtle Knife) a második része Az Úr sötét anyagai trilógiának, amelyet Philip Pullman brit író írt. Magyarországon először 2002-ben jelent meg. A könyvben Aranyszájú Lyra kalandja onnan folytatódik, hogy átlépett egy másik világba az északi fényen keresztül. Will Parry a mi világunkból csatlakozik Lyrához, és együtt keresik Will édesapját. A könyv a mellékszereplőkre is összpontosít, mint például Lord Asriel háborúja a Magisztérium ellen. Így nemcsak Lyra és Will útját, hanem Lee Scoresby és Serafina Pekkala útját is követhetjük.

Késélezés Budapesten

Késélezés Budapesten

Kések, ollók, vágóeszközök élezése Budapesten. A késélezéshez használt szerszámok bemutatása. Az oldalon elhelyeztem egy videót is a késélezés iránt érdeklődőknek, angol és magyar felirattal is. Késélező szerszámokat is árulunk a késélezés mellett valamint minden felmerülő kérdésre készséggel válaszolunk.

Grube webáruház - Vadászkés, zsebkés

Grube webáruház - Vadászkés, zsebkés

A Grube webáruházban különböző típusú és felhasználási területű kések széles választékban állnak vásárlóink rendelkezésére. Kínálatunkban szerepelnek vadászkések, klasszikus kések, outdoor és konyhakések, zsebkések, macheték, multifunkcionális eszközök és késélezők is. Webáruházunkban több mint 100 kés közül válogathatnak a tisztelt érdeklődők. Késeink mindegyike magas minőségű. Amennyiben olyan késre van szüksége amit sokáig szeretne használni, látogasson el hozzánk és tekintse meg választékunkat.

Tuti menü