Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kés - Külföldi Gyártók képes leírás - Kés.tlap.hu
részletek »

Kés - Külföldi Gyártók - Kés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kes.tlap.hu » Kés - Külföldi Gyártók
Keresés
Találatok száma - 10 db
Ka-Bar

Ka-Bar

A Ka-Bar kések a vadász és katonai felhasználástól egésszen a túrázáshoz kifejlesztett modellekig terjednek. Vadász kései és tőrei nagyon népszerűek a felhasználók körében. A katonai tőrök és kések, igazi művészi fegyverek.

Moulton Knives

Moulton Knives

Az amerikai kések között is kiemelkedő minőségű darabokat gyárt a Moulton. Vadász kések, és harci kések is megtalálhatók a kínálatában. A kés formája jellegzetes, a kések nyele több modellnél is különleges.

Timberline Knives

Timberline Knives

Az amerikai Gatco cég a taktikai felhasználásra fejlesztett kések, a vadászatra és túlélésre készített tőrök és kések valamint a konyhai kés és eszközök széles választékát kínálja a vásárlóknak. Termékeit a világ több pontján, így Magyarországon is forgalmazzák.

Bora Knives

Bora Knives

The objective of Av-Kamp is to make the consumers' consciosness reach a certain desirable level. Therefore, we feel that it is our duty to make you become aware of some extremely important concepts in production process of Bora Knives. Knowing the importance and content of these concepts ables both the consumer to watch over his/her benefits and the manufacturer to reach higher standards. In our opinion, that is the one and only correct path for all contemporary societies to follow, too.

Eka kések

Eka kések

Az eka svéd kések már 150 éve szolgálják ki az embereket. Ezen a külföldi nyelvű oldalon megtalálhat mindent ami ezekről a vágóeszközökről tudni kell. Kérem látogassa meg ezt az oldalt annak ellenére hogy idegen nyelvű.

Buck kések

Buck kések

Amerikai gyártótól, több mint 100 éves tapasztalattal. Egyedi tervezésű, különleges kialakítású vadász és túlélő kések. A felhasználói igényeket tartották szem elött a fejlesztések során, hogy a legmegfelelőbb eszközöket kapják a vásárlók.

Camillus kések

Camillus kések

Tbb mint 100 éve, 1876 óta gyárt a Camillus cég minőségi késeket. Kínálatukban megtalálhatók a titánium pengés kések is, ami tízszer keményebb a hagyományos acél pengéknél. A regisztráció után vásárolni is lehet az oldalon.

Svájci bicska USB-vel

Svájci bicska USB-vel

A Victorinox bemutatta adattárolásra és prezentációhoz alkalmas bicskáját. A Victorinox, az eredeti, katonai svájci bicska gyártója még az idei CES kiállításon mutatta be legújabb modelljét, amely már a kellő számítástechnikai extrákkal is fel lett szerelve, és multifunkciós eszközzé lépett elő. A Presentation Pro a szokásos dolgokon kívűl egy lézerpointert és egy 32 GB-os, kivehetős USB-kulcsot is kapott, amely ráadásul ujjlenyomat-olvasóval van ellátva.

Stanley

Stanley

Büszkeség a múltra, előretekintés a jövőbe: A Stanley Works megalapítása óta a minőséget és a fejlesztésekben történő élenjárást tekintette elsődleges szempontnak. Ma a Stanley világszerte ismert , és egyike azon cégeknek, melyek neve garancia a minőségre. A cég egy nagyon széles termékskálával rendelkezik, amit igen kiterjedt disztribútori hálózattal juttat el a világ legtávolabbi részére is. 1843-ban egy vállalkozó szellemű üzletember, Frederick T. Stanley a connecticut-i New Britainban, létrehozott egy kis üzemet, melyben ajtó vasalatokat és egyéb vasárut gyártott. Ez egyike volt a sok hasonló vállalkozásnak, de eltért abban, hogy a tulajdonos állandóan törekedett az újításokra, a kifogástalan minőségre, és hamarosan kimagaslott a fejlődése a többiek közül.

Hirdetés
Eredeti japán konyhakések

Eredeti japán konyhakések

Tradicionális és modern japán konyhakések széles választéka. A japán konyhakések borotva élesek, és könnyűek. Nem fárad el a kéz használat közben. Keresd a csúszásmentes kialakítású fém nyelű Global késeket, vagy a többrétegű acélból készült fa markolatú Kai eszközöket. A japán konyhakéseknek 15 fokos az élszöge, a Hattori család kései 10 fokosak. Élezésük vizes vagy olajos kövön ajánlott! Keresd a fatokos hordozható kiránduló késeket, hegyez és lekerekített heggyel. Kesedenyollo.com oldalon találhatók egyéb konyhakések, vadászkések, és mindennapi használatra szánt egykezesek.

Tuti menü