Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kés/Alatt képes leírás - Kés.tlap.hu
részletek »

Kés/Alatt - Kés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kes.tlap.hu » Kés/Alatt
Keresés
Találatok száma - 14 db
Kés/Alatt

Kés/Alatt

A Kés/Alatt (eredeti címe: Nip/Tuck) egy Emmy és Golden Globe díjas amerikai orvosi játékfilmsorozat, melyet Ryan Murphy készített az FX Networks-nek. A sorozat két miami plasztikai sebész Sean McNamara (Dylan Walsh) és Christian Troy (Julian McMahon) életét követi. Bár szigorúan véve nem szappanopera, rendelkezik epizódokon átnyúló cselekményszálakkal. Az első négy évad az USA keleti partján játszódik, Miamiban. Az ötödik évadban a szereplők átköltöznek Los Angeles-be. Ez csak technikai jellegű módosítás volt, hiszen a sorozatot sohasem forgatták Miamiban.

Kés/alatt II.

Kés/alatt II.

A Kés/alatt két plasztikai sebész, Dr. Sean McNamara (Dylan Walsh) és Dr. Christian Troy (Julian McMahon) életét mutatja be, akik nem csak üzlettársak, hanem jó barátok is. A konzervatívnak tűnő Sean rájön, hogy a sikeres karrier, az anyagi jólét nem tudja feledtetni a házasságával kapcsolatos problémákat. Társa, Christian független, és lépten-nyomon kihasználja a sikerességgel járó előnyöket. Kalandor életmódja mellett azonban egy igazi családra vágyik. Miközben pácienseik belső traumáit külsejük megváltoztatásával orvosolják, addig saját életük sebei egyre mélyülnek.

Soha többet Kés/Alatt

Soha többet Kés/Alatt

Múlt héten leforgatták a Kés/Alatt utolsó jeleneteit is, meglesz a száz rész, ami kábelsorozatoknál igen szép szám - annyira szép, hogy más szériának nem is sikerült a bravúr. Az egykoron sok botrányt kavart sorozat utolsó részeit csak 2011-ben láthatja az amerikai tévéző, a magyar nézőknek az ötödik évad ismétléseit július 21-től, az új epizódjait a Viasat vetíti idén ősztől.

Nip/Tuck

Nip/Tuck

Christian Troy, a nagymenő miami plasztikai sebész, sikeres praxist tart fenn legjobb barátjával, Sean McNamarával. Azonban míg Christian igényeit kielégíti a pénz és a csajozás, addig, a menő image kialakításáért Sean nagy árat fizetett: eltávolodott feleségétől és gyerekeitől. Ryan Murphy éles helyzetekkel teli orvosi drámája bemutatja a plasztikai sebészet sötét oldalát, a fájdalmas, olykor erőszakos harcot, amelyet az emberek megszépülésükért vívnak.

Az Első Magyar Nip/Tuck Fansite

Az Első Magyar Nip/Tuck Fansite

Ez az oldal a Kés/alatt, angolul a Nip/Tuck című sorozattal foglalkozik. Ha esetleg segítenéd az oldal fejlődését, szívesen fogadok bármilyen fanart illetve fanfiction alkotást. Ha bármi más van, kép vagy infó, az is jöhet!

75. rész Gene Shelly

75. rész Gene Shelly

Pechemre a sorozat bebizonyította, hogy elérte a mélypontot. Liz és Christian szexeltek. Mi fejezhetne ennél jobban ki azt, hogy itt a vég? Tessék villámgyorsan lehúzni a rolót, mert innentől már marha maxi gáz. Azt hittem nem tudják überelni, de Sean csajával, aki bepelenkázta a faszit megintcsak sikerült. Borzalom és valódi kínszenvedés nézni.

 4. évad DVD

4. évad DVD

Szex. Csábítás. Zsírleszívás. A díjnyertes Kés/alatt-ban mindez megtalálható, és még sok minden más, amit a képzelet és az orvosi szike feltárhat. Vajon a plasztikai műtét mit képes hozzátenni egy páciens életéhez? És mit vesz el tőle? Sean McNamara (Dylan Walsh) és Christian Troy (Julian McMahon) testszobrászok/legjobb barátok a 4. évadban is ezekre a húsba vágó kérdésekre keresik a választ, miközben népszerű klinikájukon egymást váltják a furcsábbnál furcsább kliensek (például egy hasbeszélő, aki szeretne hasonlítani a babájára) és esetek (a jó doktorok ujjat húznak a szervkereskedő maffiával). A vendégszereplők között olyan sztárokkal, mint Jacqueline Bisset, Larry Hagman, Alanis Morissette, MoNique, Rosie ODonnell és Brooke Shields. Ez az ötlemezes kiadvány tengernyi borzongást, izgalmat és meglepetést tartogat a műtőasztalon innen és túl.

Los Angelesbe költözik

Los Angelesbe költözik

A Kés/alatt úgy fejezte be a negyedik évadot az USA-ban, ahogy azt a készítők és a csatorna (F/X) szerette volna: a 18-49-es korosztályban a plasztikai sebészes sorozat volt a kábeles nézettségi listák királya, köszönhetően a kiváló történeteknek, amiket más nem feltétlenül vállalt volna be (a fasza ki veselopó brigádra gondolunk), az állandó szereplőgárdának és az olyan vendégszínészeknek, mint Kathleen Turner, Larry Hagman, Brooke Shields, Catherine Denevue, Alanis Morissette és Rosie O'Donnell.

Rajongók Írták

Rajongók Írták

Véletlenül azonban sorozatomra akadtam. Egyik éjjel előadás után szörfölgettem a csatornák közt, s a Viasaton éppen egy főcím ment, alatta főcím zenével (persze, mi mással?!). A zene és a kép egy pillanatra lekötött. Fogalmam se volt, mi kezdődik éppen, de 60 perc elteltével már tudtam, hogy Nip/Tuck rajongóvá váltam. Másnap már úgy időzítettem, hogy le ne késsem a kezdést, harmadnap pedig elfoglaltságaim miatt beprogramoztam a dvd-felvevőt, hogy le ne maradjak a történésekről.

Hirdetés
Egy tuti sorozat

Egy tuti sorozat

Christian Troy, a nagymenő miami plasztikai sebész, sikeres praxist tart fenn legjobb barátjával, Sean McNamarával. Azonban míg Christian igényeit kielégíti a pénz és a csajozás, addig, a menő image kialakításáért Sean nagy árat fizetett: eltávolodott feleségétől és gyerekeitől. Ryan Murphy éles helyzetekkel teli orvosi drámája bemutatja a plasztikai sebészet sötét oldalát, a fájdalmas, olykor erőszakos harcot, amelyet az emberek megszépülésükért vívnak.

Kés/alatt III.

Kés/alatt III.

Rozi a héten nem a rosszmájúsága, csak néhány kéretlen influenzavírus miatt dőlt ágynak. Miután múlt hét óta a napra lehet nézni, de rá nem, a plasztikai sebészet került érdeklődésének homlokterébe, no meg a házimozi. A Kés/alatt jött, látott és győzött - a kábeltelevíziózás egyik kultszériájává nőtte ki magát, mely remek szereplőgárdája mellett elsősorban merész témaválasztásának és a provokatív fogalmazásmódnak volt köszönhető.

1. évad

1. évad

Az idén Golden Globe Díjat nyerő Kés/alatt azon sorozatok (Maffiózók, Vészhelyzet, Sírhant művek) közé tartozik, melyekben a főszereplők szakmai és magánélete egyforma hangsúllyal és egymással összefonódva jelenik meg. Sean és Christian menő plasztikai sebészek Miamiban. Két eltérő ember, két eltérő felfogás, két eltérő élet. Sean talpig becsületes családapa htb. feleséggel, míg Christian kihasználja, hogy a plasztikai sebész varázsszavakra mindenhol megnyílnak az ajtók és a női ruhák cipzárai.

TV Sorozat

TV Sorozat

A januári Arany Glóbusz díjátadón számtalan "agyonsztárolt" széria ellenére a legjobb drámai televíziós sorozat kihirdetésekor nem egy jól bevált cím, hanem - mindenki nagy meglepetésére - a Kés/alatt neve hangzott el. Az eredetileg az FX Network-ön sugárzott műsornak már a második évadjával sikerült a szoborig jutnia úgy, hogy olyan nagyágyúkkal kellett megmérkőzni, mint az ABC vadiúj slágere, a Lost - Pokoli éden, a HBO kritikai sikert aratott westernje, a hamarosan nálunk is látható Deadwood, illetve az "öreg motoros" 24 és Maffiózók. Meglehet, a Kés/alatt népszerűségében nem vetekedhet ezen jól csengő favoritokkal, azonban egy valamiben képes felülkerekedni rajtuk: ez pedig az újdonság ereje, melyet a Külföldi Kritikusok Szövetsége láthatóan nagyra értékelt.

Takács is kés alatt

Takács is kés alatt

Pénteken Szűcs Lajos bokájából vettek ki csavart a tatai kórházban, ma pedig a Lombard Pápa másik kapusa, Takács Tamás is kés alá fekszik. Volt egy nagyon csúnya kéztörésem több, mint két évvel ezelőtt, és akkor fém lappal rögzítették a kezemben a szilánkosra törött csontokat, azokat távolítják majd el.

Tuti menü