Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Magyar forgalmazók képes leírás - Kés.tlap.hu
részletek »

Magyar forgalmazók - Kés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kes.tlap.hu » Magyar forgalmazók
Keresés
Találatok száma - 6 db
Moskito Késnagykereskedés

Moskito Késnagykereskedés

A több mint 16 éve fennálló és működő Moskito Kft. Magyarország legnagyobb késnagykereskedése. Kezdetben inkább konyhafelszerelésekkel, illetve Európából importált késekkel foglalkozott a cég. Ám az évek során egészen máig folyamatosan bővült a terméklistánk. Több mint 40 késgyártó céget képviselünk a világ három kontinenséről, és közel tízezer cikk található a kínálatunkban. Nálunk megtalálhatóak különféle egykezes bicskák, vadásztőrök, harci-katonai kések, svájci bicskák, horgászkések, konyhakések, fogók, kardok, és természetesen a jól bevált hagyományőrző kések, valamint a gyűjteményi darabok. Továbbá forgalmazunk machetákat, túlélő felszereléseket, játék vadászpuskákat, zseblámpákat és fejlámpákat is.

Zöld Pont Military Bolt

Zöld Pont Military Bolt

Kínálatunk: Katonai kés, túlélőkés, vadásztőr, vadászkés, nyúzókés, dobótőr, bozótvágó (machete), stb. Sheffield kések: A J. Adams Ltd egy 6 generáció óta késkészítéssel foglalkozó családi vállalkozás Sheffield városában. Ez a cég egyben az anyavállalata két, régi alapítású késgyárnak is. Az egyik az F.E ∓.R.Hopkinson Ltd, (1944 június 14-én alapították) és a másik pedig a John Nowill ∓ons Ltd, mely nevét 1700 április 27-én kapta a Hallamshire késes cégtől. Tehát a Sheffield kések elnevezés a város nevéből jön.

Rabi Tamás késkészítő

Rabi Tamás késkészítő

Régi, mert a késkészítés mesterségét Tumpek Ferenc népi iparművésztől tanultam. akinek keze alatt 17 évet dolgoztam és készítettem a DNC késeket Alkotóházában. Elsajátítottam a kézzel készített kések mesterségének szakmai alapjait, ismereteit. Volt alkalmam megtanulni a precíz, hibátlan, kézi munkával történő késgyártást, illetve a bőrdíszműves szakma fogásait. Új, mert 2007. év végén, családommal úgy döntöttünk, hátrahagyjuk városi életünket, és egy nyugodt, csendes kis településre költözünk. A költözés sok változást hozott életünkben. Lehetőséget adott, hogy immár saját műhelyemet kialakítsam, ahol már saját késeimet készíthetem.

Écsy

Écsy

Cukrászati, sütőipari valamint konyhai eszközöket forgalmazunk 1993 óta, 100 %-ig magyar tulajdonban lévő családi vállalkozás vagyunk. Termékeink főleg német ill. francia importból származnak. Sütőipari és legrégebbi beszállítónk a német Thermohauser cég, őt követte időrendben a francia Matfer vállalat, aki az eszközök mellett kisgépekkel bővítette a mi termékpalettánkat is. Pár éve a német Contacto cég jó minőségű gasztronómiai termékcsaládját vezettük be a hazai piacra. Harmadik éve vásároljuk a Stöckel gyártmányú, magyar vevőkörben közkedvelt fagyikanalakat is. Kisebb magyar alvállalkozókkal is gyártatunk egyszerűbb kivitelű RM termékeket (tortakarikák, gitterrácsok, hitelesített mércék, regálok, keretek, mártóvillák, stb.) Valamint a tönkrement gépi fejek újrafűzését is vállaljuk jutányos áron. A nálunk vásárolt termékeket (amennyiben megfelelő mennyiségről van szó) kívánt cégemblémával logoztatni tudjuk!

Grube webáruház - Vadászkés, zsebkés

Grube webáruház - Vadászkés, zsebkés

A Grube webáruházban különböző típusú és felhasználási területű kések széles választékban állnak vásárlóink rendelkezésére. Kínálatunkban szerepelnek vadászkések, klasszikus kések, outdoor és konyhakések, zsebkések, macheték, multifunkcionális eszközök és késélezők is. Webáruházunkban több mint 100 kés közül válogathatnak a tisztelt érdeklődők. Késeink mindegyike magas minőségű. Amennyiben olyan késre van szüksége amit sokáig szeretne használni, látogasson el hozzánk és tekintse meg választékunkat.

Kerámia kések - Olcsóedény

Kerámia kések - Olcsóedény

Az Olcsóedény webáruház oldalán rengeteg konyhai felszerelés vásárolható. A kategóriákban többek között szerepel kerámia edény, kerámia kések, kerámia serpenyő és még sok egyéb kitűnő eszköz. A webshopunk bő kínálatából gyorsan és egyszerűen vásárolhatja meg a kívánt eszközt. Látogasson el a webshopunkba és böngésszen bátran. Nálunk kedvező áron szerezheti be a konyhai eszközöket. Kattintson az elérhetőségünkre.

Tuti menü