Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Sztárok a Kés alatt képes leírás - Kés.tlap.hu
részletek »

Sztárok a Kés alatt - Kés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kes.tlap.hu » Sztárok a Kés alatt
Keresés
Találatok száma - 9 db
Burt Reynolds

Burt Reynolds

Pasik a kés alatt-Burt Reynolds Az 1970-es évek szívtipróját egykor még a világ legszebb férfijének is megválasztották - most inkább egy papírmaséra emlékeztet. A túlságosan felvarrt szemöldököknek és a tükörsimára turbózott bőrnek köszönhetően valódi rémmé vált - nem is csoda, hogy rászokott a fájdalomcsillapítókra.

Dukai Regina

Dukai Regina

Kés alá feküdt Dukai Regina. Az énekesnő és modell nem szépészeti beavatkozás miatt kereste fel a sztársebészt, dr. Krasznai Zsoltot, hanem egy ártalmatlan kis cisztát kellett eltávolítani a tarkójáról. Regina egy évvel ezelőtt fedezte fel először a csomót a nyakán.

Chuck Norris

Chuck Norris

K´PEK - Burce Lee egykori ellenfelét talán már meg sem ismerné: a hetvenes-nyolcvanas évek legismertebb akcióhőse, Chuck Norris kissé túlzásba esett a szépé - Tov´bbi kapcsol´d´ k´pek ´s vide´k k¨z¨l is v´logathatsz ugyanitt.

Megoperálják Polgár Krisztinát

Megoperálják Polgár Krisztinát

Megoperálják Polgár Krisztinát. Szerencsére nem plasztikai sebészhez fordult a szépség, hanem a manduláit veteti ki. Polgár Krisztina (Miss Earth Hungary) a garatmandulájától szenved hosszú évek óta: - Körülbelül hatéves korom óta vannak vele problémáim. Akkoriban azt mondták az orvosok, hogy még várjunk a műtéttel. Mára azonban tarthatatlanná vált a helyzet - mesélte a szépség, aki szomorúan vallotta be, hogy sajnos egész szervezete megsínyli az állandóan gyulladt mandulák jelenlétét.

Steiner Kristóf

Steiner Kristóf

Kristóf nem ítéli el azokat, akik plasztikai beavatkozással változtatnak a külsejükön. Szerinte nem ártanak ezzel senkinek, és amíg boldoggá teszi őket, miért ne tehetnék. - Az, hogy kés alá feküdjek a szépségért, nálam mindig változik, de bármi elképzelhető. Most nem javíttatnék semmit sem a külsőmön, mert nem érzem szükségét, de tizennyolc évesen úgy gondoltam amint megjelenik az első ráncom, rohanok a plasztikai sebészhez.

Elszabott sztárok

Elszabott sztárok

Újra bebizonyosodott: következmények nélkül nem lehet visszaforgatni az idő kerekét. Vagy csak megpróbálkozni vele. Melanie Griffith (50): Évek óta arra költi pénze nagy részét, hogy örök fiatal maradjon Antonio Banderas oldalán. De ajkai, orra és a szeme alatti területek bőre öregedésével és az izmok ernyedésével együtt egyre jobban árulkodnak a sorozatos műtétekről

Katinka kés alatt

Katinka kés alatt

A Romantic együttes egykori énekesnője, Katinka szólóban is egyre sikeresebb. Önálló nagylemeze néhány napja jelent meg, de ő továbbra is elégedetlenkedik. Közel hatvan kilótól szabadult meg a diétának köszönhetően, ám a nagy súlycsökkenés nyomot hagyott a bőrén. Nem veszélytelen a beavatkozás, hiszen nemrégiben elvégeztek már egy hasonló műtétet az énekesnő testén, és az akkori orvosa azt ajánlotta, előbb várják meg, míg begyógyulnak a sebei. Katinka azonban türelmetlen, és egy másik sebész kése alá fekszik.

Már nem csak a sztárok luxusa a plasztikai műtét

Már nem csak a sztárok luxusa a plasztikai műtét

A kellemest a hasznossal A sztárok városa: Hollywood A plasztikai műtét korábban a gazdagok és híresek kiváltsága volt, hiszen egy kisebb vagyonba került egy új orr vagy egy teltebb száj. Manapság egyre több ember számára érhetők el.

Jennifer Aniston

Jennifer Aniston

A sokak által nagyon szexinek tartott színésznő nem elégedett külsejével, és sokadszorra is kés alá feküdt: ezúttal orra került sorra. A Jóbarátok című sorozattal befutott szexi sztár újra kés alá feküdt, mivel úgy gondolta, orra mérete annyira zavaró, hogy azon csak a plasztikai sebész segíthet.

Tuti menü